Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.datadekor.no.

Data dekor holder til Enebakkveien 133, 0680 Oslo.

Tlf nr 975 00 621. 

Kommentarer

Det er ikke mulig å legge igjen kommentarer på vår nettside. Nettsiden er koblet opp mot Instagram som der kan ha kommentarer men som ikke kan legges inn via nettsiden

Media

Bilder fra denne siden er copyright på av Data Dekor, våre kunder og samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på ved bildebruk.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler/cookies på denne siden styres fra din nettleser for at du skal få en raskere og bedre løsning. Du kan selv velge hva som skal bli liggende av informasjon der ved å gå inn på innstillinger på din nettleser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Alt du finner på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke informasjon med noen andre og bruker heller ikke Google Analytics. 

Kontaktskjema

Informasjonen du legger inn på kontaktskjema blir lagret i websidens database samt sendt til oss på mail. Vi deler ikke denne informasjonen videre. Du kan ta kontakt med oss for å få slettet informasjonen i databasen. Send oss en mail på post@datadekor.no for å få slettet informasjonen. Vi sletter den automatisk etter 2 mnd.

Google font

Denne websiden bruker google fonts. Her kan Google hente informasjon om bruken og brukerne på websiden.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Vi sparer ikke på noen informasjon om deg utenom kontaktskjema.